Totul despre sprâncene și gene perfecte

Nu iubim doar părul, ci și ochii, așa că am avut grijă să vă aducem cele mai bune servicii profesionale pentru a-i pune în valoare.

✨ Stilizare sprâncene (50 lei) - facem o analiză, aflăm ce fel de look vă doriți, identificăm forma naturală și facem un plan pentru a o pune cât mai bine în valoare. Poate fi un proces de lungă durată, dar îl vom petrece împreună având grijă ca sprâncenele să arate perfect după fiecare ședință dar și să ajungem, în timp, la forma naturală ideală. Lucrăm prin threading (epilat cu ață) și la final cu penseta, pentru detaliu. Nu tundem niciodată firele, pentru că asta creează în timp goluri.

✨ Henna Brows (100 lei) – costul include și stilizarea sprâncenelor, însă adăugăm tușa finală care dă profunzime și ajută sprâncenele acolo unde natura nu a reușit. Procedura este temporară și la o lună, când oricum stilizăm sprâncenele, va trebui să o reluăm. Este mai mult un tratament decât o colorare, pentru că îți îngrijește pielea, firul de păr și îl stimulează să crească. Aspectul este discret și natural și este un look pe care îl poți folosi indiferent dacă preferi să porți makeu-up sau nu.

 Brow fixing (230 lei) – îmblânzim sprâncenele dar nu le facem neapărat cuminți. Este o procedură de lungă durată prin care aplicăm o serie de produse de hidratare, hrănire și fixare pentru a da firelor o direcție fixă și a seta o formă a sprâncenei care să dureze astfel încât să nu mai fie nevoie să aplici nimic acasă.

✨ Yumi lashes (250 lei) – procedură-tratament de curbare a genelor naturale, cu efect de alungire și volum și durată de până la 2 luni. Asta înseamnă o privire jucăușă, intensă și complet naturală, realizată cu o serie de produse de îngrijire care nu doar că nu agresează genele, dar le și îmbracă într-un strat protector care le stimulează creșterea.

Absolut toate lucrările au fost realizare în salon de către brow artist-ul nostru, Diana.

Te poți programa folosind modalitățile de mai jos:

📲 https://www.fatalstudio.ro/programare/ 
📞 0737188534