NOU! Micropigmentare, microblandig si micropigmentare powder

Pregatim de ceva vreme o surpriza pentru voi, iar acum a venit momentul sa va spunem despre ce e vorba.

Stiti deja ca in ultimii 4 ani am reusit sa aducem in acelasi loc unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniul frumusetii - coafor, manichiura si cosmetica si am adaugat mereu servicii si capabilitati noi, la sugestiile voastre, pentru a corespunde chiar si celor mai pretentioase solicitari.

Incepand din luna noiembrie va oferim in exclusivitate un nou serviciu premium: Micropigmentarea prin diferite tehnici, la cele mai inalte standarde si cu produse de ultima generatie si o calitate superioara.

MICROBLADING

Arta dermopigmentarii sprancenelor imbina tehnicile actuale de desenare a firelor cu instrumente de mare finite, menite sa creeze cele mai subtiri fire de par in sprancene. Crearea firelor hiperrealiste pe piele este un mix de tehnica, viziune si talent, unic pentru specialist in parte.

 

MICROPIGMENTAREA POWDER

Micropigmentarea este o tehnica de colorare a pielii, similara tatuajului corporal. Procedura presupune insertia pigmentului subcutanat prin usoara lezare a stratului superficial al pielii.

Micropigmentarea nu este permanenta, ci genereaza rezultate care persista intre 1,5 – 2 ani.

Pigmentii utilizati sunt organici-sintetici, nu contin metale grele si nu migreaza in culori nedorite, ci intre timp se estompeaza usor, fara a crea un aspect neplacut.CAT DUREAZA SI CAT COSTA

Procedura dureaza in jur de 2,5 ore, iar la diferenta de o luna este necesar sa reveniti pentru retusul obligatoriu.
Preturile pot fi consultate aici si includ atat procedura intiala, cat si retusul ulterior.

Micropigmentare fir cu fir

Micropigmentare fir cu fir


CE PRODUSE FOLOSIM

SWISS COLOR INTERNATIONAL este brandul pe care l-am ales, fiind unul din cei mai mari producatori de pigmenti din Europa, pentru machiajul semipermanent. Standardele calitatii sunt extrem de riguroase, iar productia materialelor este realizata in Elvetia.

 Swiss Color utilizeaza numai pigmenti organici-sintetici pentru care este garantata calitatea materiilor prime (conform ResAP 2008/1). In plus, toti pigmentii sunt testati in laboratoare independente acreditate pentru a asigura o calitate constanta a produselor finale.  

Cel mai important este faptul ca pigmentii Swiss Color nu contin coloranti AZO periculosi, PAH = policiclic, hidrocarburi aromatice, metale grele si amine aromatice periculoase, incluzand NDELA = nitrozodietanolamina.

 CUM TE POTI PROGRAMA?

Pentru cele mai bune rezultate, specialistii FATAL va vor oferi o sesiune de consultanta personalizata gratuita inainte de procedura si impreuna puteti hotari planul de actiune.

Va puteti programa online aici sau telefonic la 0737 188 534.

Salonul FATAL se afla in Bucuresti, pe strada Radu Beller 25, in apropiere de Piata Dorobanti.