BALAYAGE. Ce inseamna, cat costa si cum il poti obtine

*Pentru ca am realizat sute de balayage-uri reusite si pentru ca este una din cele mai cerute proceduri la salon, am hotarat sa trecem impreuna cu voi prin cele mai importante informatii, astfel incat sa puteti lua o decizie informata si care sa se potriveasca dorintelor pe care le aveti.

* Balayage realizat la FATAL Studio

* Balayage realizat la FATAL Studio

Ce este balayage-ul

 

Desi termenul suna putin sofisticat, cuvantul „balayage” vine din limba franceza si inseamna „a matura”. Semnificatia este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare a unor tuse verticale. Astfel, tehnica balayage ne permite obținerea unor culori naturale, a aspectului de par sarutat de soare, unde accentele de lumina discrete sunt evidentiate iar efectul final este cosiderabil mai natural decat cel obtinut in urma folosirii tehnicii ombre.
 

 

 

Mi se potriveste tehnica balayage?

* Balayage pe par mediu, inainte/dupa, realizat la FATAL Studio

Balayage-ul este pentru oricine, insa este necesar ca lungimea parului sa fie cel putin pana la nivelul lobului urechii, pentru a putea contura tusele de culoare. Este de preferat ca balayage-ul sa se realizeze pe par natural, insa el se poate lucra si pe o culoare artificiala, dar acest lucru face procedeul ceva mai laborios. De exemplu, balayage-ul realizat dintr-un par vopsit negru va presupune, in cele mai multe situatii, o decolorare totala pentru a putea aduce parul intr-o nuanta deschisa, uniforma, pe care sa se poata "picta".

 

 

 

Care este pretul unui balayage?

* Balayage pe par natural, saten inchis, realizat la FATAL Studio

Costul unui balayage nu este fix, pentru ca fiecare procedura depinde de felul in care arata parul clientei inainte. Balayage-ul este o tehnica care poate fi folosita si sub forma de vopsit clasic, fara decolorare (acolo unde parul ne permite), si prin decolorare partiala (pentru nuante de saten mediu sau blond inchis) sau prin decolorare totala (pentru nuantele de par foarte inchise). O alta variabila este si lungimea parului si desimea sa. Astfel, pentru un par mediu un balayage poate varia intre 300 - 500, iar pentru un par lung intre 400 - 700+. Un alt element care poate influenta costul final este si folosirea diverselor tratamente sau produse care ajuta procesul, cum ar fi OLAPLEX (produsul care ne permite maximul de decolorare fara a deteriora parul). 
Preturile exacte pe baza carora se calculeaza pretul final al balayage-ului le puteti gasi aici. Inainte de procedura, puteti cere stilistului sa va faca o estimare cat mai exacta a costului final. 
Va sfatuim sa solicitati o estimare personalizata inainte sau dupa programare.
 

Cum se intretine balayage-ul?

* Refresh Balayage pe par mediu, realizat la FATAL Studio

Balayage-ul este una din procedurile care se intretin cel mai usor. In functie de procedura de care ai optat, poti avea nevoie de un refresh al culorii radacinilor, de o nuantare o data la cateva luni sau de o ridicare a suvitelor luminoase. Daca parul este natural, poti lasa balayage-ul sa creasca atat timp cat esti confortabila cu aspectul sau, pentru ca va arata ca un par sarutat de soare.
 








Cum te poti programa?

Pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam specialistii FATAL, care iti vor oferi o sesiune de consultanta personalizata gratuita inainte de procedura si impreuna cu care poti hotari planul de actiune. Veti tine cont de starea parului, dorinta legata de rezultatul final dar si de bugetul pe care il puteti aloca procedurii.

Va puteti programa online completand formularul de mai jos sau telefonic la 0737 188 534.
 

Ne gasiti pe strada Radu Beller 25, in apropiere de Piata Dorobanti (Bucuresti, Sector 1)