Cat costa un vopsit?

Auzim de la multe dintre voi ca suntem acel salon recunoscut pentru schimbarile de look spectaculoase, pentru reparatii reusite ale unor proceduri nu la fel de reusite in alte saloane sau, cel mai amuzant, ca suntem magicieni si reusim sa facem minuni din cazuri dificile.

Mai in gluma, mai in serios, recunoastem ca ne place sa ne depasim limitele de fiecare data si sa acceptam provocari noi, insa lucram cu drag pentru orice fel de procedura, fie ca este un vopsit clasic sau un tuns de varfuri. Magicieni cu siguranta nu suntem si nici minuni nu spunem ca facem, insa ne straduim de fiecare data sa va oferim cel mai bun serviciu de care puteti beneficia intr-un salon.

Stiti de ce? Pentru ca de-a lungul anilor am ajuns sa cunoastem toate framantarile pe care le aveti inaintea unei schimbari de look, dubiile legate de salon, de stilist, speranta pe care vi-o puneti in priceperea celui pe mana caruia va lasati parul, speranta ca are o zi buna, ca a dormit bine, ca nu se gandeste la problemele de acasa si se poate concentra pe problema pe care o aveti de rezolvat.

Mai stim si ca adesea vi se pare ca schimbarile de look sunt scumpe - si probabil ca uneori chiar sunt, asta pentru ca presupun ore multe de munca (5, 6, 7), concentrare, produse care sunt la randul lor scumpe, tratamente si tot felul de combinatii de culori. Insa cu toate acestea va luati inima in dinti, va pregatiti financiar si veniti la noi pentru a va face sa si aratati asa cum va simtiti.

Poate unele dintre voi ati facut greseli stilistice in trecut, poate nu ati ales oamenii potriviti, poate nu ati stiut sa folositi produsele corecte si v-ati stricat parul sau poate pur si simplu nu v-a preocupat pana acum aceasta problema - nu va judecam, oricare ar fi situatia in care va aflati. Pornim de la premisa ca istoricul parului vostru ne-a servit ca ocazia perfecta pentru a ne cunoaste.

Incercam sa va aratam mereu ce mai lucram, insa facem acest lucru pentru a va inspira si pentru a va da incredere, in primul rand, iar asta ne aduce la cel mai important lucru pe care ne dorim sa il cunoasteti inainte de o programare:

Niciodată 2 proceduri nu vor avea același preț pentru că fiecare procedură este unică, așa cum este fiecare păr și fiecare femeie. Costul variază în funcție de cantitatea de materiale folosite și de procedura stabilită pentru fiecare clientă în parte, așa că indiferent dacă vi se pare de multe ori că sunteți în aceeași situație, de cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă.

  • O estimare personalizată puteți primi doar la salon, după consultanța personalizată gratuită. Motivul pentru care este gratuită este acela că este o etapă fără de care nu se poate: stilistul vede părul, discutați despre ce vă doriți, despre istoricul părului, despre buget, aflați dacă este posibil sau nu, hotărâți împreună planul de bătaie și vi se face estimarea în funcție de asta.

  • In site gasiti o secțiune de prețuri defalcate și de estimări pentru diverse proceduri. Folosiți-o cu încredere!

  • Nu vă putem spune niciodată într-un mesaj sau la telefon dacă “se poate” sau dacă “iese”. Acesta este rolul consultanței personalizate.

  • Facem tot posibilul să vă oferim un serviciu de o calitate ridicată, din momentul programării și până la finalul procedurii astfel încât experiența să fie completă și plăcută și să vă oferim atenția de care aveți nevoie. Este aproape imposibil să facem asta când singurul lucru pe care ni-l comunicați este “Preț?”

  • Motivul pentru care nu postăm prețurile lucrărilor este strâns legat de punctele de mai sus: veți crede că este relevant pentru dumneavoastră, fără să fie de fapt. Mai mult, vor urma comentarii în care suntem anunțați dacă este mult sau puțin sau că în altă parte e mai ieftin :) - din nou, irelevant.

    Suntem bucuroși să vă oferim mereu toate detaliile însă vă rugăm să acceptați faptul că orice profesionist va avea nevoie să cunoască și să comunice cu clientul înainte de orice schimbare de look, pentru a decide împreună procedura și a putea oferi și o estimare cât mai exactă.

    Puteti folosi formularul de contact pentru a va face o programare in cadrul careia veti beneficia si de consultanta personalizata gratuita.

40590798_696047040764198_6769137173124874240_n.jpg