Deschidere de culoare: de la ciocolatiu la blond perlat

CAT SE POATE DESCHIDE PARUL?
Multe dintre voi se intreaba (si ne intreaba) cat de mult se poate deschide parul saten, ciocolatiu sau brunet, mai ales daca acesta a fost vopsit anterior acasa sau la salon. Desigur ca raspunsurile pot varia si doar un stilist poate face un plan de procedura personalizat, pornind de la o diagnoza a firului de par si luand in considerare dorintele clientelor.
*La FATAL- Studio de Frumusete Feminina ai consiliere personalizata gratuita, fara programare.

DESCHIDEREA PARULUI IN CONDITII DE SIGURANTA
Sa trecem acum la tema de azi, pe care ne-am propus sa o ilustram cu un exemplu concret - anume deschiderea de culoare in conditii de maxima siguranta, cu gama de produse Aloxxi Romania.

Bianca ne-a vizitat prima data cu 3 luni in urma. Parul natural este brunet, fiind vopsit intr-o nuanta ciocolatie. Am decolorat cu Aloxxi Ultra Lightner - care poate deschide pana la 9 nivele si am folosit tratamentul Aloxxi RRx care ne-a ajutat sa protejam parul pentru a ajunge, in timp, la nuanta dorita.
Dupa prima procedura, am hotaram sa pastram blondul neutru, pregatind terenul pentru rezultatul final la care ne doream sa ajungem.

CE PRESUPUNE PREGATIREA TERENULUI
Dupa procedura, timp de 3 luni, Bianca a respectat indicatiile stilistului, ingrijind parul acasa cu gama de spalare, tratamentul si masca recomandate pentru a hidrata intens firul de par si a-l fortifica, astfel incat o a doua decolorare sa nu il deterioreze.

A DOUA PROCEDURA - DE LA BLOND NEUTRU LA BLOND PERLAT
In cea de-a doua sedinta, dupa diagnoza firului de par, am hotarat impreuna sa realizam o decolorare usoara, la scafa, pe par ud, care sa protejeze firul de par.
Am colorat folosind Tones by Aloxxi intr-o nuanta de roz perlat, reusind sa obtinem culoarea dorita initial, dupa 2 proceduri, pastrand integritatea firului de par.


CUM TE POTI PROGRAMA?

Pentru cele mai bune rezultate, specialistii FATAL va vor oferi o sesiune de consultanta personalizata gratuita inainte de procedura si impreuna puteti hotari planul de actiune. Se va tine cont de starea parului, dorinta legata de rezultatul final dar si de bugetul pe care il puteti aloca procedurii.

Va puteti programa online aici sau telefonic la 0737 188 534.

Salonul FATAL se afla in Bucuresti, pe strada Radu Beller 25, in apropiere de Piata Dorobanti si este specializat in lucrari realizate prin tehnica balayage, schimbari de look fara deteriorare si cele mai bune solutii pentru un par sanatos.